Субота
20.04.2024
10:26
Водичківська ЗОШ І-ІІ ступенів
Головна » 2015 » Лютий » 22 » семінар
15:41
семінар

          03.02.2015 року  на базі Водичківської ЗОШ І – ІІ ступенів відбувся семінар – практикум  директорів загальноосвітніх навчальних закладів  з малою наповнюваністю учнів. Учасники семінару працювали над  проблемою «Управління розвитком школи з малою наповнюваністю в умовах  реалізації оновленого Державного стандарту».  Про імідж керівника сучасної школи та компетентісний підхід в управлінні школою з малою наповнюваністю  в контексті реформування освіти  доповіла завідуюча районним методичним кабінетом Фещук М.М. 

        Директор школи Починок Надія Іванівна презентувала  творчий  потенціал свого колективу та шляхи підвищення ефективності управління розвитком навчального закладу щодо створення умов для професійного зростання молодого вчителя, адже більшу частину її колег становлять  молоді педагоги.

         Керівник-наставник Школи молодого вчителя  Пуговиця Неля Іванівна розкрила нові підходи та форми роботи з учителем по формуванню  професійної компетентності молодого вчителя,  його готовності відповідати викликам інноваційної освіти.

   Практичною частиною семінару – практикуму став «Калейдоскоп талантів»

молодих вчителів та їх учнів, які за зовсім короткі терміни роботи уже стали призерами районних та обласних педагогічних  та учнівських конкурсів.

          У казковій творчій читальні побували керівники шкіл у 4 класі,  вчителя Халімон В.В., яка продемонструвала уміння розвивати дитину, навчати з радістю. З цікавістю  спостерігали «майстер – клас» (заняття гуртківців) «Англійська мова – це цікаво!» вчителя англійської мови Забурмехи Т.В.. Зачудовані були виставкою творчих учнівських та вчительських робіт «Обереги  нашого життя», зроблених під керівництвом творчого учителя трудового навчання Цилібіною Т.В., а також спробували під її керівництвом виготовити вітальну листівку, у техніці «квілінг», учасники семінару. 

     Учнівський колектив завершив знайомство із  школою патріотичним виступом «Ми - діти твої Україно!».

     Учасники семінару підвели підсумки  за «круглим столом»  на тему:

«Компетентнісний підхід до управління розвитком професійної майстерності сучасного вчителя  та творчих  здібностей учнів в умовах інноваційної освіти».

  " />  

 

Переглядів: 256 | Додав: vchytel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar